Caresse platinum dealer

Woonboulevard Poortvliet

Paasdijkweg 33
4693 RE Poortvliet
tel. 0166 619 100

woonboulevardpoortvliet.nl

Openingstijden
maandag: Gesloten
dinsdag: 10.00 - 17.30 uur
woensdag: 10.00 - 17.30 uur
donderdag: 10.00 - 17.30 uur
vrijdag: 10.00 - 21.00 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
zondag:Gesloten

Koopavond: Vrijdag


WIJ ZIJN WONEN


Elke keer wanneer jij de sleutels van je huis tevoorschijn haalt, verschijnt er een glimlach op je gezicht. Je kunt niet wachten om de woonkamer binnen te lopen en de hele avond ontspannen op de bank te zitten met je nieuwe favoriete serie op tv. En als de avond voorbij is? Dan is het tijd om naar bed te gaan.

Kruip heerlijk weg onder je dekbed op je comfortabele boxspring en droom weg naar verre oorden en prachtige stranden. De meubels voor in je huis? Die vond je bij Woonboulevard Poortvliet, evenals de bijpassende accessoires. Met 32 woonwinkels onder één dak is het gemakkelijk winkelen bij Woonboulevard Poortvliet!
THOLEN IS THUISKOMEN


De wind door je haar. De zilte zee in de lucht. Het groene landschap glijdt aan je ogen voorbij. Oude dijken, molens, boerenhoeves en authentieke kernen duiken erin op. Rust en ruimte omkaderd door Nationaal Park Oosterschelde. Alles valt hier van je af. Tholen is thuiskomen. Of je nu actief wilt zijn of juist ontspanning zoekt, op Tholen is zoveel te doen. Je geniet er op jouw manier van het buitenleven en prachtig natuurschoon. Wandelend, fietsend, op, in of aan het water vanaf een gezellig terras. Ontdek Tholen!


Dealeroverzicht