Caresse gold dealer

Weber Woonwereld

Westerlengte 1
8081 PZ Elburg
tel. 0525 688 888
marketing@weberwoonwereld.nl


Openingstijden
maandag: 13.00 - 18.00 uur
dinsdag: 09.30 - 18.00 uur
woensdag: 09.30 - 18.00 uur
donderdag: 09.30 - 18.00 uur
vrijdag: 09.30 - 21.00 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
zondag:gesloten

Koopavond: Vrijdag


VIND RUST IN JE EIGEN HUIS


Het is ruim 30 jaar geleden dat Weber Woonwereld zijn deuren opende in de binnenstad van Elburg. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in Elburg en omstreken en is het kleine pand ingeruild voor een ruim opgezette winkel aan de rand van de stad.

U kunt bij ons terecht voor uw nieuwe boxspring, een volledige keuken, maar ook als u opzoek bent naar leuke accessoires. Bij Weber Woonwereld slaagt u altijd voor gegarandeerd de laagste prijs!

Wilt u graag hulp bij het inrichten van uw huis? Vraag dan naar een van onze huisstylisten. Heeft u slaapproblemen? De verkopers van Droom Domein helpen u graag! Ook voor onderhoudsvragen kunt u bij ons terecht, bij Weber Woonwereld geven wij graag persoonlijk advies.

Omdat wij zo zeker zijn van de kwaliteit van onze meubelen geven wij tot 5 jaar garantie op uw aankoop. Wilt u alvast nieuwe meubels kopen, maar is uw huis nog niet gereed? Geen probleem! Wij slaan het geheel kosteloos voor u op totdat u het nodig heeft. Handig toch?

Kortom, kom gezellig eens bij ons langs!
ERVAAR ELBURG. UNIEKE VESTINGSTAD OP DE VELUWE!


Prachtig gelegen aan de randmeren ligt één van Nederlands meest bezienswaardige oude stadjes: ELBURG; een stad met een grote monumentendichtheid, sfeervolle horecagelegenheden en diverse toeristische ondernemers. Vroeger was het zelfs een welvarende Hanzestad. Elburg is dè perfecte plek voor watersportliefhebbers, fietsers en wandelaars.

Elburg is in de oude kern nog steeds het vissersplaatsje aan de voormalige Zuiderzee. Het oude vestingstadje Elburg is al een bezienswaardigheid op zich. De stad (250 bij 350 meter) heeft nog steeds zijn middeleeuwse rechthoekige stratenplan en is omringd door prachtige wallen,visrijke grachten en stukken stadsmuur. Gedurende een stadswandeling zult u een groot aantal gebouwen zien die u meenemen naar lang vervlogen tijden. De Grote- of St. Nicolaaskerk, restanten van de stadsmuren, stadswallen en kazematten getuigen van dit rijke verleden. Wilt u alles te weten komen over de rijke historie of over de visserijgeschiedenis van Elburg? Dat kan. Voor groepen is het mogelijk om op elk gewenst tijdstip een rondleiding onder leiding van een deskundige gids door Elburg of door het havengebied te krijgen.


Dealeroverzicht