Caresse silver dealer

Visser Meubelen

Sommelsdijkse Haven 19
3245 MA Sommelsdijk
tel. (0187) 48 33 28
info@vissermeubelen.nl


Openingstijden
maandag: gesloten
dinsdag: 09.30 - 17.30 uur
woensdag: 09.30 - 17.30 uur
donderdag: 09.30 - 17.30 uur
vrijdag: 09.30 - 21.00 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
zondag:gesloten

Koopavond: vrijdag


De geschiedenis van Visser Meubelen te Sommelsdijk


Visser Meubelen is al vanaf 1871 gevestigd in Sommelsdijk. In de vroege jaren voer de 'oude' heer Visser twee keer per jaar met de boot vanuit Genemuiden naar Sommelsdijk om daar met een boerenkar matten aan de bevolking van Flakkee te verkopen. Na enkele jaren bleek de vraag zo groot dat hij in 1871 besloot op de Westdijk in Sommelsdijk een pandje te kopen om van daaruit matten te verkopen.

Uniek initiatief
Tot de Tweede Wereldoorlog dankte Visser Meubelen zijn bestaan aan het verkopen van kleden en matten en aanverwante artikelen. Na de oorlog zijn de beide zoons Herman en Gijs Visser verder gegaan met de zaak. In die jaren volgde ook de uitbreiding van het aanbod van meubelen en Perzische kleden tot een complete woninginrichting. De zaken liepen voorspoedig en in de jaren zestig werd besloten een complete nieuwe meubelzaak neer te zetten van ruim 1.000 m2. Zeer uniek voor die tijd want 'concurrenten' gingen met hun klanten naar toonzalen van fabrieken of naar het groothandelsgebouw in Rotterdam.

In 1998 lagen er plannen voor een verbouwing maar er werd besloten de winkel te slopen en een nieuwe winkel te bouwen met een oppervlakte van ruim 2.400 m2. Het huidige gebouw. Dankzij de ontwikkelingen van de gemeenten Sommelsdijk en Middelharnis, konden wij bij de rand van het centrum groeien.

Toonaangevende woninginrichter
In de loop der jaren ontwikkelde Visser Meubelen zich tot een toonaangevende woninginrichter op Goeree Overflakkee met ook een trouwe klantenkring tot ver daarbuiten. Visser Meubelen biedt nu een brede keus op het gebied van wonen, slapen en complete woninginrichting. We hebben ook een trouwe en bijzondere samenwerking kunnen opbouwen met prestigieuze merken op ons vakgebied. Waarbij we voor onze klanten altijd de juiste prijskwaliteit-verhouding op de voorgrond plaatsen.

Bezoekt u gerust eens Visser Meubelen in Sommelsdijk. We heten u van harte welkom!


Dealeroverzicht