Caresse gold dealer

Slaapspecialist van Ellen

Van Weedestraat 16
3761 CE Soest
tel. 035 631 73 51
info@slaapspecialistvanellen.nl
www.slaapspecialistvanellen.nl

Openingstijden
maandag: 12.00 - 18.00 uur
dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
woensdag: 10.00 - 18.00 uur
donderdag: 10.00 - 18.00 uur
vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Koopavond: Ma t/m vr op afspraak


WIJ VERKOPEN EEN GEZONDE NACHTRUST


Met een uitgebreid en kwalitatief sterk aanbod heeft Slaapspecialist Van Ellen aan de Van Weedestraat 16 meer dan genoeg keuze voor iedereen die op zoek is naar een nieuw bed. De winkel heeft echter meer te bieden dan alleen de bedrand.

Slaapspecialist Van Ellen verkoopt één algemeen artikel en dat is: een kwalitatief uitstekende nachtrust. Lekker slapen en uitgerust wakker worden wordt gerealiseerd door meer dan alleen een prima bed. De winkel aan de Van Weedestraat is meer dan alleen een beddenwinkel: het is een beleving van innovatie, inspiratie én betrouwbare informatie over alles wat met je slaapkamer te maken heeft.

"Wij onderscheiden ons met onze veelzijdigheid. Daar verrassen we onze klanten mee”, vertelt eigenaar Thierry van Ellen. Ons assortiment bestaat uit boxsprings, bedden, matrassen, beddengoed, toppers en bedbodems.

Kom dus snel langs en laat u inspireren, zodat u elke ochtend fris en gezond wakker wordt.
ONTDEK SOEST & SOESTERBERG


Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug tussen Utrecht, Amersfoort en Hilversum ligt als een oase van rust Soest met zijn unieke natuurschoon. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de Soesterduinen, een prachtig recreatiegebied met uitgestrekte zandvlaktes, heidevelden en bossen. Ideaal om te wandelen, fietsen of picknicken. In Museum Soest kan je terug naar de roots van het oude Soest. Natuurlijk mag een bezoek aan Park Vliegbasis Soesterberg en het Nationaal Militair Museum niet ontbreken tijdens je verblijf!

Uitjes in de buurt In en rondom Soest is veel te beleven. Door de centrale ligging ben je vanuit Soest bijvoorbeeld zo bij het Henschotermeer, Dierenpark Amersfoort, het Dolfinarium en Walibi. Maar ook steden als Amersfoort en Utrecht zijn om de hoek.

Soest en omgeving is niet te ontdekken in één dag. Blijf slapen, morgen is er nog veel meer te beleven. Welkom in Soest!


Dealeroverzicht