Caresse platinum dealer

Siliakus Bedden

Bijlestaal 44E
1721 PW Broek op Langedijk
tel. (0226) 34 28 24
info@siliakus.com

Openingstijden

maandag: 09.00 - 17.00 uur
dinsdag: 09.00 - 17.00 uur
woensdag: 09.00 - 17.00 uur
donderdag: 09.00 - 21.00 uur
vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
zondag:Elke laatste zondag v.d. maand 11.00 - 17.00 uur

Koopavond: donderdag


SILIAKUS BEDDEN

Caresse dealer Siliakus uit Broek op Langedijk biedt u het breedste assortiment Caresse boxsprings aan en mag zich met recht een Platinum dealer noemen. Alle producten zijn in alle maten leverbaar en tevens te bestellen in de webwinkel. Siliakus staat bekend voor hun ongekende nazorg en service en leveren en monteren door de hele Benelux.

Met behulp van vakkundig en ervaren personeel wordt het bed samengesteld dat werkelijk bij je past. Zij letten op jouw postuur en houding om een bed te leveren dat jou een perfecte ondersteuning en een zorgeloze nachtrust biedt.

De Caresse modellen staan uitgebreid gepresenteerd en zijn snel leverbaar. Siliakus is een Onafhankelijk Slaapdealer en tevens CBW erkent.Broek op Langendijk heette ooit gewoonweg Broek.

Die plaatsnaam duidt op plaats in moerasachtig land dat laag gelegen was, 'op Langedijk' wijst naar het feit dat de plaats op en aan de dijk die de langedijk werd genoemd, het was zoals de naam al aangeeft een vrij lange dijk. In 1887 is in Broek op Langedijk de eerste groenteveiling bij afslag ontstaan, tevens de oudste van Europa, eerst in de open lucht, kort daarna in een houten gebouw waar de skuiten met kool doorheen konden varen. Sinds jaren '80 is de veiling als bedrijf opgenomen in wat later de Greenery werd. Het gebouw is zonder veel aanpassingen tot veiling museum geworden, Broeker Veiling. De meeste bewoners zijn tegenwoordig forenzen, daarnaast werkt een deel in de Smiths chipsfabriek en is een deel van de bevolking uiteraard nog altijd werkzaam in de tuinbouw. Aan een grootdeel van het westelijk deel van het dorp is tegenwoordig een groot bedrijfsterrein gelegen.

Dealeroverzicht