Caresse platinum dealer

Rikken Dronten

De Noord 48 
8251 GL Dronten
tel. (0321) 31 32 81 
fax (0321) 31 53 95
info@rikkenwonen.nl 


Openingstijden
maandag: gesloten
dinsdag: 09.30 - 17.30 uur
woensdag: 09.30 - 17.30 uur
donderdag: 09.30 - 17.30 uur
vrijdag: 09.30 - 21.00 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
zondag:gesloten

Koopavond: vrijdag


Rikken Wonen en Slapen


Klantvriendelijk en kwalitatief hoogstaand. Daar staat Rikken voor. Dat proeft u meteen als u binnenstapt in onze showroom. In een prettige ambiance kunt u rustig rondkijken. Als u daar behoefte aan heeft, krijgt u kundig advies van onze interieuradviseurs ook kunnen we voor u uw woonkamer visualiseren met navigram. Stuk voor stuk hebben zij verstand van zaken en staan zij vol enthousiasme voor u klaar. Zij zijn u tot in de puntjes van dienst en samen met hen komt u zeker tot een aankoop die aan al uw wensen voldoet. Een bezoek aan onze woonwinkel zal u mede dankzij onze professionele adviseurs altijd bijblijven.
Onze stylisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Door de juiste beurzen te bezoeken en hun ogen en oren open te houden zijn zij in staat de mooiste en nieuwste meubelen voor u te selecteren. Naar welke woonstijl, kleuren en materialen u ook op zoek bent, wij helpen u eraan.

Rikken heeft alle topmerken verzameld in één showroom. U vindt bij Rikken onder meer uitgebreide assortimenten van Leolux, Rolf Benz, Auping, Karat,Topform, Tempur en Novastyl. In onze winkel vindt u bovendien allerhande meubelen in uiteenlopende stijlen. Van modern tot traditioneel en van design tot landelijk of klassiek. Maar altijd van de beste kwaliteit. Rikken is een zeer complete woonwinkel. Bij ons vindt u niet alleen meubelen, maar ook schitterende slaapkamerinrichting, gordijnen en andere vormen van raambekleding. Ook voor vloerbedekking bent u bij Rikken aan het juiste adres.
Kortom: bij Rikken vindt u alles voor een perfecte inrichting van uw interieur. Gecombineerd met een zeer goede service, de centrale ligging, de goede bereikbaarheid en voldoende gratis parkeergelegenheid maakt dit winkelen bij Rikken tot een ware belevenis. Tot ziens in Dronten!


Dronten, een moderne gemeente!


Tussen de Randstad en het Veluwemeer ligt Dronten, een moderne gemeente in de provincie Flevoland met 60 km kust en een goede verbinding via de Hanzelijn. In de pioniersjaren van de televisie werd Dronten vooral bekend als één van de eerste mediacentra van Nederland. Van Wibi's auditie in 'Stuif 's In' tot Jackson 5 in 'Telebingo', het werd opgenomen in De Meerpaal.

Dronten biedt een gevarieerd landschap waar jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers komen. Bezoekers van het familiepark Walibi, watersporters op het Veluwemeer, bezoekers van cultureel festival Lowlands of overnachters in één van de tientallen campings. Met recht kan Dronten spreken van het Dronterland.

Met maar liefst 52 vertegenwoordigde branches biedt het moderne winkelcentrum SuyderSee het meest gevarieerde winkelaanbod in Flevoland. U kunt er heerlijk funshoppen en winkelen met allure. Het centrum wordt afgewisseld met pleinen, beschikt over diverse terrassen en er zijn volop gratis parkeermogelijkheden.

In 2015 kunt u op 14 zondagen winkelen in winkelcentrum Suydersee. De supermarkten in winkelcentrum Suydersee zijn op deze koopzondagen open van 12.00-19.00 uur.


Dealeroverzicht