Caresse platinum dealer

Okhuizen Slaapcomfort

Vlietskant 22
4141 CL Leerdam
tel. (0345) 61 37 25
info@okhuizen.com

Openingstijden

maandag: 13.00 - 18.00 uur
dinsdag: 09.00 - 18.00 uur
woensdag: 09.00 - 18.00 uur
donderdag: 09.00 - 18.00 uur
vrijdag: 09.00 - 21.00 uur
zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Koopavond: vrijdag


Okhuizen Slaapcomfort

Slapen is ons vak, al meer dan 30 jaar! Welkom in onze winkel, gevestigd in het centrum Leerdam met een enorme collectie boxsprings, slaapkamers, kasten, matrassen, bedbodems, dekbedden, kussens en het mooiste bedtextiel zoals dekbedovertrekken, hoeslakens, sierkussens en alles er bij hoort. Uiteraard treft u bij ons de complete Caresse boxspring studio. Hier kunt u uitgebreid 'proefliggen’.

Op de 1e verdieping bieden wij u meer dan 50 boxspring/slaapkamer-opstellingen en een enorme keus in linnenkasten en nachtkasten.
Als u uitgerust aan de dag kunt beginnen dan is dat vaak dankzij goed slaapcomfort. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons eerlijk advies verwachten en we helpen u graag. In onze showroom treft u een uitgebalanceerd assortiment waarin we top-slaapcomfort kunnen bieden, met onze top-service die u van ons mag verwachten. Daarbij geldt onze prijsgarantie: mocht u elders goedkoper uit zijn dan betalen wij u het verschil direct terug! 
Wij zijn CBW erkend, dit biedt u zekerheid over uw aankoop bij ons. Wij hanteren algemene voorwaarden die u als consument beschermen. 
Graag tot ziens!Leerdam, de glasstad!

Wie Leerdam zegt, laat dit haast automatisch volgen door 'Glasstad', want Leerdams glas is een begrip.
De prachtige ligging aan het riviertje de Linge en de internationaal bekende glasproductie van Leerdam maken een bezoek aan dit historische stadje tot een aantrekkelijk uitje! Er zijn goedbewaarde historische gebouwen zoals de Grote Kerk en 'Het hofje van mevrouw van Aerden' en een gezellig centrum waar het goed toeven is!

Dealeroverzicht