Caresse platinum dealer

Morres

Industrieweg 2
4561 GH Hulst
tel. 0114 388 388
klantenservice@morres.nl
www.morres.nl

Openingstijden
maandag: 10.00 - 18.00 uur
dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
woensdag: 10.00 - 18.00 uur
donderdag: 10.00 - 18.00 uur
vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
zaterdag: 10.00 - 18.00 uur
zondag:10.00 - 18.00 uurGROOTSTE SLAAPSPECIALIST


Morres is een gezellig familiebedrijf, dat meer dan 100 jaar geleden is gestart en is uitgegroeid tot de beste woonwinkel van Nederland.De winkelformule van Morres Wonen in Hulst is uniek in Europa. Ons woonwarenhuis is een inspiratieplek voor je complete huis. Je vindt er alles voor je huis onder 1 dak. Geniet van de unieke mix van meer dan 100 sterke merken, onze huiscollectie, Zeeuwse gastvrijheid en gepassioneerde medewerkers.Binnen Morres is er ook een expositieruimte van 600m², kookatelier, workshops, een kidsclub en eigen La Place restaurant. Met meer dan 40.000m2 keuze vind je bij Morres àlles voor wonen en leven in en om je thuis.

Grootste slaapspecialist
Morres is jouw persoonlijke en grootste slaapspecialist in de buurt. Stap binnen in een wereld vol dromen. Je vindt er alle grote merken overzichtelijk bij elkaar. Onze slaapspecialisten begeleiden je graag met advies op maat. Altijd vrijblijvend en gratis! Bovendien krijg je 90 nachten slaapgarantie* en nemen we je oude matras retour. Ontdek je slaap-ID volgens Morres waarin onze experts je adviseren en begeleiden naar jouw persoonlijke slaapsysteem op maat. Geniet van de 30 totaal ingerichte stijlkamers, de grote collectie boxsprings, zalige matrassen en bijpassende bodems en natuurlijk alle bekende merken.

Een woonwinkel vol inspiratie om mooi en betaalbaar te wonen.
Een expertteam staat voor je klaar, of je nu voor een totaalrenovatie staat, gaat bouwen of gewoon je interieur wil opfrissen. Onze stylisten geven je gratis interieuradvies, ook aan huis. De slaap-, keuken-, maatwerk- en verlichtingsspecialisten zoeken met je naar de perfecte oplossing voor jouw woning. Kortom, we helpen je graag om van je huis een échte thuis te maken. Een plek om te wonen, te leven én te genieten.
HULST, STAD VAN DE VOS EN DE VESTING


De stad van den vos Reynaerde, Hulst, ligt in Oost-Zeeuws-Vlaanderen. De vestingstad heeft een Bourgondische sfeer met een modern winkelaanbod. En je kunt er ook op zondag winkelen.

Ontstaan
Op de plaats van de huidige Grote Markt ontstond in de 11e eeuw een nederzetting, Hulust. De Vlaamse graaf Filips van de Elzas kende in 1180 Hulst stadsrechten toe. De plaats ontwikkelde zich tot een belangrijke vesting- en havenstad. In 1453 werd Hulst tijdens de Zoutoorlog (de Gentse Opstand) geheel verwoest.

Vesting
Begin 17e eeuw kreeg de stad vestingwerken, die tegenwoordig nog te zien zijn. De stadswallen worden omgeven door een gracht, in het zuiden is een dubbele omgrachting. De vesting had zes poorten, vier ravelijnen, negen bolwerken en een stadsmolen. Tegenwoordig zijn er nog drie stadspoorten te zien. Op het Molenbolwerk vind je ook nog de stadsmolen terug. Je kunt een wandeling maken over de 3,5 kilometer lange stadswallen. Boek via VVV-Inspiratiepunt Hulst een gids en ontmoet Reynaert de Vos, bekijk de basiliek van Hulst en loop over de vestingwallen.

Vos Reynaerde
De stad Hulst wordt genoemd in het middeleeuwse epos Van den vos Reynaerde. Het verhaal uit de 13e eeuw gaat over de sluwe vos Reynaert die door list en bedrog overal de dans ontspringt. Het is een van de weinige stukken in de Nederlandse literatuur die ook in het buitenland invloed had op de literatuur. Onder andere Chaucer, Shakespeare en Goethe werden beïnvloed door het verhaal van Reynaert. Omdat Hulst in het verhaal genoemd wordt, heeft de stad de naam Reynaert aan zich verbonden. Bij de Gentse Poort vind je een bronzen beeld van Reynaert met een hardstenen achtergrond. Verder zijn in de hele stad verwijzingen naar het verhaal te vinden, zoals straatnamen en beelden.


Dealeroverzicht