Caresse platinum dealer

Meulen & Baarsma Sneek

Smidsstraat 15
8601 WB Sneek
tel. (0515) 82 02 30

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
woensdag: 10.00 - 18.00 uur
donderdag: 10.00 - 21.00 uur
vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Koopavond: donderdag


De voorliefde voor bedden zit in ons bloed.

Meulen en Baarsma Quality beds is het enige familie filialen bedrijf in Friesland welke bedden aanbiedt in het midden tot hoog segment. Wij vinden het belangrijk een goed product te leveren tegen een eerlijke prijs. Dit is juist de reden dat wij uitsluitend werken met de bekende en beste beddenmerken ter wereld. Dus niet met ondoorzichtige producten waarvan de afkomst niet te herleiden valt. Zo bent u bij Meulen & Baarsma Quality beds zeker van een goed product tegen een eerlijke prijs. Uitstekend Gekwalificeerde slaapadviseurs helpen u met het vinden van juiste beddenmerk wat  bij u past.Sneek is een moderne stad, gebouwd op een rijke historie.

De stad is rijk met monumenten en oude stadsgezichten bedeeld. Wat dat betreft is het zeker de moeite waard om verder te kijken dan de Waterpoort (1613). Ook het stadhuis en de Grote kerk (1498) verdienen de aandacht.

Door de jaren heen zijn veel oude stukjes Sneek gemoderniseerd, maar de pronkstukken worden gekoesterd. Ook de grachtengordel van Sneek is nog bijna helemaal intact. Zo tonen het Grootzand en het Kleinzand hoe de kleine vrachtschepen vanaf de Houkesloot en de Geeuw (via de Waterpoort) tot in het hart van Sneek konden komen om daar gelost of geladen te worden. Hoge herenhuizen met monumentale gevels en pakhuizen herinneren hier nog aan. Ook geven talrijke kleine straten rondom het centrum de binnenstad een intiem karakter.

Als uitgaanscentrum voor Zuidwest-Friesland kent Sneek een groot aantal restaurants, cafés, bruine kroegen en discotheken. In de zomer is het daarnaast goed vertoeven op de vele terrassen die Sneek rijk is.

Dealeroverzicht