Caresse platinum dealer

Meulen & Baarsma Dokkum

Zuiderschans 8
9101 PZ Dokkum
tel. (0519) 22 18 71

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
woensdag: 10.00 - 18.00 uur
donderdag: 10.00 - 18.00 uur
vrijdag: 10.00 - 21.00 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Koopavond: vrijdag


De voorliefde voor bedden zit in ons bloed.

Meulen en Baarsma Quality beds is het enige familie filialen bedrijf in Friesland welke bedden aanbiedt in het midden tot hoog segment. Wij vinden het belangrijk een goed product te leveren tegen een eerlijke prijs. Dit is juist de reden dat wij uitsluitend werken met de bekende en beste beddenmerken ter wereld. Dus niet met ondoorzichtige producten waarvan de afkomst niet te herleiden valt. Zo bent u bij Meulen & Baarsma Quality beds zeker van een goed product tegen een eerlijke prijs. Uitstekend Gekwalificeerde slaapadviseurs helpen u met het vinden van juiste beddenmerk wat  bij u past.Dokkum, een veelzijdige stad!

Al meer dan 1250 jaar is Dokkum een veelzijdige stad in een karakteristieke regio, genaamd Noordoost Friesland. Veel mensen kennen Dokkum als een stad met vele gezichten zoals Bonifatiusstad, Cultuurstad, Elfstedenstad, Oesterstad, Vestigingsstad, Waddenstad en Winkelstad.

In de afgelopen jaren is er veel gerestaureerd in Dokkum. Met behulp van geld van de Europese Unie is de binnenstad opnieuw bestraat en zijn er diverse kunstwerken aangebracht. Ook particulier is er veel aan de stad opgeknapt. Voorbeelden hiervan zijn de Koffiebranderij, waar nu een restaurant in gevestigd is en het halsgevelhuis 'De Gouden Hand' aan de vleesmarkt. Dokkumer specialiteit is Dokkumer koffie. Dokkum telt meer dan 140 rijksmonumenten.

Dealeroverzicht