Caresse platinum dealer

Maxum Megastore

’t Woud 17
3232 LN Brielle
tel. 0181 418 844
verkoop@maxummegastore.nl


Openingstijden
maandag: 10.00 - 17.00 uur
dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
woensdag: 10.00 - 17.00 uur
donderdag: 10.00 - 17.00 uur
vrijdag: 10.00 - 21.00 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
zondag:maxummegastore.nl/openingstijden

Koopavond: Vrijdag


MAXUM MEGASTORE IS EEN ECHT FAMILIE BEDRIJF


Wij zijn een echt familie bedrijf, waar ook onze medewerkers tot familie gerekend worden, sommige medewerkers werken al bij ons sinds het begin. Door onze grootschalige manier van inkopen, hebben wij vaak alles direct uit voorraad leverbaar. U kunt uw aankopen dus vaak direct meenemen uit ons magazijn in Brielle of direct thuis laten bezorgen door onze bezorgservice.

Kwaliteit en Prijs

Prijs, kwaliteit en de verhouding hiertussen, is in de meubel en bedden branche een zeer belangrijk en ook vaak vergeten punt. Door onze jarenlange ervaring en zeer uitgebreide inkoop kanalen, scherpe inkopers en kwaliteit controleurs kunnen wij altijd een zeer goede en betrouwbare prijs/kwaliteit verhouding aanbieden. Ons doel is dan ook, om u zo veel mogelijk waarde voor uw geld te geven.
BRIELLE; EEN GOED STARTPUNT


Brielle, ook wel Den Briel, is een stad in de gemeente Voorne aan Zee, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Brielle is gelegen aan het Brielse Meer, een afgedamd gedeelte van de Maas dat zich tot belangrijk recreatiegebied ontwikkeld heeft. Het ligt ten oosten van de oude vaargeul Brielse Gat.

Brielle ligt in Zuid-Holland; de provincie die jou als bezoeker iedere dag iets compleet nieuws kan voorschotelen. Van wandelingen door historische iconen als Delft en Leiden, tot het meedraaien in het bruisende leven van steden als Rotterdam en Den Haag. Of wat dacht je van een fietstocht langs de tulpenvelden? Of kitesurfen op een van de vele stranden? Wat je vakantieplannen ook worden, een goed startpunt voor je ontdekkingsreis door Zuid-Holland is Brielle.


Dealeroverzicht