Caresse silver dealer

Jacques Clement Sleeping Concepts

Industrielaan 1a
3903 AA Veenendaal
tel. (085) 303 14 70
info@jacquesclement.nl


Openingstijden
maandag: gesloten
dinsdag: 10.00 - 17.30 uur
woensdag: 10.00 - 17.30 uur
donderdag: 10.00 - 17.30 uur
vrijdag: 10.00 - 17.30 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
zondag:op afspraak

Koopavond: geen, desgewenst alle avonden van de week én zondag op afspraak.


Jacques Clement Sleeping Concepts


Jacques Clement Sleeping Concepts is een totaalconcept voor gezond en weldadig slapen:
van een met zorg uitgekozen slaapsysteem op maat tot en met het volledig ingerichte slaapvertrek, 
dat met de juiste accesoires past bij de individuele wensen en de persoonlijke smaak onderstreept. De drijvende krachten achter "Sleeping Concepts' zijn Jacques en Mathilde Clement. In hun speciaalzaak
 in Arnhem presenteren zij u een imponerende keuze van wereldwijd bekende merken te weten, VI Spring- Treca de Paris- Platinum Premier- Private Label Jacques Clement, Magnitude en Caresse.


Welkom in Veenendaal!


Nadat op 5 maart 1855 de grebbedijk bij Rhenen doorgebroken was, overstroomde Veenendaal bijna volledig. De meeste mensen verschuilden zich in de hooggelegen kerk op het marktplein. Omdat Veenendaal een van de laagst gelegen delen van de Gelderse vallei is stond het water hier erg hoog. Na de mensen werden na afloop per schuit en per trein naar Utrecht vervoerd. Nadien bezocht koning Willem III het getroffen gebied. De ramp is herdacht in 1995 en 2005. Aan de Kerkewijk staat een monument en de ramp wordt herdacht in het historisch museum, Museum Veenendaal. Veenendaal is het winkelhart (met winkelcentra als de Ellekoot, de Passage, De Corridor en de Scheepjeshof) van de streek en dit wordt tussen 2008 en 2015 uitgebreid door grote vernieuwingen in het centrum. De oude Hollandia-wolfabriek, die nog steeds iets van de oude grandeur liet zien zoals die vroeger in Veenendaal gevonden werd, is opgenomen in de nieuwbouw van het project 'Brouwerspoort". De oude gevel en schoorsteen zijn bewaard gebleven en maken nu onderdeel uit van de Cultuurfabriek, waarin o.a. de bibliotheek en het Museum Veenendaal zijn gehuisvest. Dit gebouw wordt ook 'de grootste trui van Nederland' genoemd omdat de gevel aan het Cultuurplein doet denken aan het patroon van een ouderwetse tricotage trui. Nadat de verschillende nieuwbouwprojecten in het centrum zijn afgerond, komt er weer een gracht door dit nieuwe centrum: vanaf het gemeentehuis (Raadhuisplein) tot aan het zogenoemde Zwaaiplein (hoek Verlaat - Prins Bernhardlaan) als verwijzing naar het verleden van Veenendaal.


Dealeroverzicht