Caresse platinum dealer

Hake Slaapcomfort

Doorndistel 25
7891 WV Klazienaveen
tel. 0591 390 550
verkoop@hake.nl
www.hake.nl

Openingstijden
maandag: 13.00 - 17.30 uur
dinsdag: 09.30 - 17.30 uur
woensdag: 09.30 - 17.30 uur
donderdag: 09.30 - 21.00 uur
vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
zaterdag: 09.30 - 17.30 uur
zondag:Speciale openingstijden

Koopavond: Donderdag


HAKE SLAAPCOMFORT, GROOT IN SLAAPOPLOSSINGEN


Hake Slaapcomfort is al 50 jaar een begrip in zuidoost Drenthe als het gaat om alles op het gebied van slapen. Met oog voor service en kwaliteit bedienen we klanten door heel Nederland. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van slaapsystemen. Met persoonlijke begeleiding helpen we u aan uw perfecte slaapsysteem of helpen we u met het oplossen van een slaap probleem. We willen iedereen, jong of oud, met een klein of groot budget, slaapoplossingen aanbieden.

Onze winkel bevindt zich in Klazienaveen, Drenthe. De ruimte heeft een oppervlakte van 4000 m2 en wordt opgevuld door verschillende slaapsystemen en alle bijhorende producten. Van boxsprings tot kasten, van matrassen tot waterbedden en van bed textiel tot nachtkastjes. Daarbij hebben we een eigen atelier waar wij op maat gemaakte matrassen voor u kunnen maken.

Tevens zijn we medeoprichters van Slaapgroep Nederland. Dit zijn een select aantal zelfstandige ondernemers met dezelfde missie: betrouwbaarheid, vakmanschap, goede service en een nergens goedkoper/kwaliteitsgarantie. Ook staat het Nederlandse product hoog bij ons in het vaandel.
Wie het centrum van Klazienaveen binnen komt zal zich iedere keer weer verbazen over het gevarieerde en uitgebreide winkelaanbod. De afgelopen jaren heeft het centrum zich zeer sterk weten te ontwikkelen in het winkelbestand en het vernieuwen van het openbare gebied.

Klazienaveen is het grootste buitendorp binnen de gemeente Emmen, heeft 12.000 inwoners maar door de centrale ligging in Zuidoost Drenthe een verzorgingsgebied van 25.000 consumenten en met de toenemende groei van de Duitse consument zal dit de komende jaren alleen maar groeien.


Dealeroverzicht