Caresse silver dealer

Brudo slaapkamers

Terborgseweg 53
7001 GN Doetinchem
tel. 0314-344049
info@brudo.nl
www.brudo.nl

Openingstijden
maandag:
dinsdag: 10.00 - 17.30 uur
woensdag: 10.00 - 17.30 uur
donderdag: 10.00 - 17.30 uur
vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uurBrudo slaapkamers


Sinds 1975 zijn wij de slaapkamersspeciaalzaak van Doetinchem. Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze uit ons brede assortiment een- en tweepersoons bedden op comforthoogte, seniorenbedden, boxsprings, lattenbodems, spiralen, matrassen, tienerkamers etc. Door de mix van merken en private-label in ons assortiment kunnen wij u de beste prijs en kwaliteit garanderen. Al onze producten worden gratis bij u thuis afgeleverd en vakkundig gemonteerd.
Wij heten u graag van harte welkom in onze winkel aan de Terborgseweg.
Mathieu HeebingLekker Doetinchem


De stad Doetinchem heeft een lange histroie. Al in de negende eeuw is er bebouwing geweest. Met bijna 45.000 inwoners is Doetinchem de grootste stad van de Achterhoek en, aangevuld met de dorpen Wehl en Gaanderen heeft de gemeente Doetinchem een belangrijke regionale centrumfunctie.
Doetinchem heeft veel te bieden. Zo zijn er uitgebreide winkelmogelijkheden, is er iedere dinsdag en zaterdag een middelgrote markt en is er zeer verscheiden aanbod aan horecagelegenheden. De omgeving van Doetinchem is bos- en waterrijk en leent zich perfect voor het maken van fiets-, wandel- en kanotochten. Daarnaast heeft Doetinchem ook vele sportaccommodaties en -verenigingen, bevindt zich aan de Oude IJssel een jachthaven en zijn er vele uitgaansgelegenheden voor jong en oud.

Dealeroverzicht