Caresse gold dealer

Bevers Slapen

Bernhardstraat 15
5761 BH Bakel
tel. (0492) 38 62 62
info@slaapcenterbevers.nl


Openingstijden
maandag: gesloten
dinsdag: 10.00 – 17.30 uur
woensdag: 10.00 – 17.30 uur
donderdag: 10.00 – 17.30 uur
vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
zaterdag: 10.00 – 16.30 uur

Koopavond: vrijdag


Bevers Slapen


Bevers Slapen is met 1.500 m2 de grootste beddenspeciaalzaak uit de omgeving. Bevers Slapen is gevestigd in Bakel. Bevers Slapen verkoopt de vertrouwde bedcombinaties maar ook de nieuwste technologieën. Bevers Slapen is bovendien dealer van alle bekende merken boxsprings, bedden, bedbodems en matrassen, en heeft bijna 100 slaapkamers te bewonderen.

Specialist in bedbodems en matrassen
Beddenwinkel Bevers Slapen heeft in haar winkel een studio technisch slapen ingericht. In deze studio liggen alle matrassen en bedbodems bij elkaar zodat u kunt vergelijken, uitproberen en voelen. Bij een goed matras hoort natuurlijk ook een goede bodem. Bovendien kunt u in de studio een bijpassend hoofdkussen proberen van verschillende hoogtes, kwaliteiten en vullingen. Kortom: voor een persoonlijk advies bent u in Bakel op het juiste adres.

Wat verkoopt beddenwinkel Bevers Slapen zoal?
Boxsprings, waterbedden, tienerkamers, 1-persoons ledikanten, 2-persoons ledikanten, deelbare ledikanten op comforthoogte, nachtkastjes, schuif en draaideurkasten in allerlei afmetingen en uitvoeringen, matrassen, bedbodems, toppers, kussens, dekbedden, hoeslakens, dekbedovertrekken, slopen, moltons, matrasbeschermers, matraswiggen, onderzetpoten enz.


Heerlijkheid Bakel


Bakel is een plaats in de gemeente Gemert-Bakel in de provincie Noord-Brabant. Bakel was in het Ancien Régime een heerlijkheid in het hertogdom Brabant, behorend tot het Kwartier van Peelland onder de Meierij van 's-Hertogenbosch.

Bij de instelling van de gemeenten na de Franse tijd werd de gemeente Bakel en Milheeze opgericht, die tot aan de samenvoeging met Gemert in 1997 bleef bestaan.


Dealeroverzicht